Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ξηροί Καρποί
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
Drops | Εμπόριο Ποτών & Αναψυκτικών - Κάβα Αθήνα


Οι ξηροί καρποί δεν είναι μόνο γευστικοί, αλλά φαίνεται πως μπορούν να σας παρέχουν και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνη Ε που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες προστατεύοντας τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, βιταμίνη Α που συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία της όρασης και του ανοσοποιητικού συστήματος, βιταμίνες του συμπλέγματος Β οι οποίες βελτιώνουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.
 
Στην κάβα μας “Drops” η οποία εδρεύει στην  Πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας, θα βρείτε ολόφρεσκους και τραγανούς ξηρούς καρπούς και νόστιμα συνοδευτικά που μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά το ποτό σας. 
 
Μια μεγάλη ποικιλία από λιχουδιές όπως αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, σταφίδες, καρύδια, στραγάλια, κάσιους, μακαντάμια, πασατέμπο, ηλιόσπορους, αποξηραμένα φρούτα και πολλούς ακόμα ξηρούς καρπούς πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προτείνει την καλύτερη επιλογή σε ξηρούς καρπούς που ταιριάζουν με το ποτό, την μπύρα ή το κρασί σας. 

...και πολλά ακόμα προϊόντα!!!