Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ποτά
ΠΟΤΑ
Drops | Εμπόριο Ποτών & Αναψυκτικών - Κάβα Αθήνα

Στην κάβα μας “Drops” η οποία εδρεύει στην  Πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από οινοπνευματώδη ποτά, άριστης ποιότητας και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Σας προσφέρουμε τα κορυφαία brands της αγοράς από whiskey, βότκες, τεκίλες, τζιν, ρούμι, κονιάκ, λικέρ, ούζο, τσίπουρο και πολλά ακόμα οινοπνευματώδη ποτά τα οποία διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση.
 
Επισκεφτείτε την κάβα μας και το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να βρείτε μέσα από την τεράστια ποικιλία που διαθέτουμε το ιδανικό ποτό που ταιριάζει στην περίστασή σας. Οι κωδικοί από οινοπνευματώδη ποτά που διαθέτουμε είναι χιλιάδες και σας εγγυόμαστε πως μπορούμε να σας διαθέσουμε αυτό που δεν έχετε καταφέρει να βρείτε πουθενά αλλού.
 
Επίσης για δώρα που εντυπωσιάζουν μην διστάσετε να μας ζητήσετε να φτιάξουμε αποκλειστικά για εσάς συνθέσεις με ποτά, συνοδευτικά, κρασιά και ξηρούς καρπούς που εσείς θα επιλέξετε.

Επιλέγοντας να προμηθευτείτε τα ποτά σας από την κάβα μας είστε σίγουροι ότι προμηθεύεστε προϊόντα διασφαλισμένης ποιότητας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
 

...και πολλά ακόμα προϊόντα!!!